Маг Ивайло: Ванга ми диктува рецепта срещу Ковид!

Феномени

Маг Ивайло: Ванга ми диктува рецепта срещу Ковид!

34324
на 11.03.2021
Маг Ивайло: Ванга ми диктува рецепта срещу Ковид!
Автор:   "Ретро"

Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се занимава с разваляне на магии и изграждане на защита от лоша енергия, от десет години контактува с духа на леля Ванга, твърди самият той. Приживе Петричката пророчица цереше със своите лекове хиляди хора от цял свят.
Маг Ивайло обяснява, че в началото на пандемията от коронавирус Ванга отново му се явила и му дала ценни заръки, които той, семейството му и близките му прилагали и досега никой от тях не бил попадал в лапите на заразата. Става дума за няколко билки, които са добре познати на българите, с изключение на една не толкова популярна която според Ванга притежавала вълшебни свойства.

препоръчано

„Отново искам да натъртя, че това са рецепти за превенция и профилактика, не и за лечение. Нека хората правят разликата. За деца от 15 години и възрастни до 70 години комбинацията е следната: аспирин с витамин С по 2 пъти дневно, сребърна вода, която можете да си купите от аптеката, по 2 капачки дневно и билките бял трън, широколист или женски живовляк и медуница – уникалната билка, за която леля Ванга спомена и която помага на белите дробове и дихателните пътища.

Билките се приемат според описанието им. Много важна е и светената вода, по три пъти на ден да се изплакват челото и очите и да се отпива от нея. А приемът на питейна вода трябва да е по 3-4 литра дневно. В комбинацията за децата под 15 години изброените билки са по половината от дозировката за възрастни, аспиринът с витамин С е по 1 таблетка дневно и джинджифил, най-добре по 1 чаена лъжичка от настърган корен в чаша чай. Сребърната вода е по 1 капачка, измиването със светена вода по два пъти на ден, а питейната – поне по 2 литра. И малки, и възръстни трябва да знаят, че ако не пият вода, задържат отровите в организма си“, категоричен е маг Ивайло.

„Искам да кажа на хората да не разчитат само на ваксините, на това, че вирусът ще изчезне сам... Трябва и сами да си помогнем. Това може да стане, като си върнем вярата в Бога. Вярата в Бога е много важна, независимо дали е Исус, Буда, Аллах, Тангра... Този съвет леля Ванга често ми го повтаря: „Да си обърнат очите към Бога, че ги отвърнаха отдавна“. Заслепени сме от материалното и забравяме, че духовното е много по-силно от него. Имало е и много по-тежки чуми. Стотици хиляди и милиони са измирали във войни. Тази пандемия дойде, за да ни накара да обърнем очи към Създателя и да приемем, че този шамар от съдбата не е случаен, а е подсещане какво трябва да направим, за да няма последващ такъв“, допълва феноменът.
 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това