Мадам В обича силните. Както Червен Кольо и Кънчовците

Политика

Мадам В обича силните. Както Червен Кольо и Кънчовците

96820
на 27.05.2019
Мадам В обича силните. Както Червен Кольо и Кънчовците

Последвайте ни в Google News Showcase

Мадам В, с каквото прозвище сред политиците е известна Валери Велева, за сетен път врътна палачинката. Месеци наред на сайта й се мъдреше от сутрин до вечер начело Елена Йончева с фалшификациите и доносите й срещу властта.

препоръчано

Даваше й поле за откровени лъжи като това, че Борисов щял да вади България от ЕС и че има къща в Барселона.

Велева яростно бранеше обвиняемата за пране на пари депутатка, а вчера след като видяла, че БСП губят изборите и никой не ще бивша премиерска любовница с тъмно минало с офшорки с КТБ да го представлява в Европа, рязко се извъртя. 

„Смятам, че госпожа Йончева трябва да се откаже от мястото си европарламента. Тя трябва да поеме отговорност за тази изборна загуба. Тя се оказа неподготвен политик, нейна е една огромна част от загубата на тези избори. Тя не е и разследващ журналист - нито едно нейно разследване не завърши докрай. Може би самата тя се е надценила - трябва да си знаеш пределите, значи самата ти си се надценила“, заявила Мадам В веднага след погрома на БСП.

Ко рече?

Нали уж беше българската Кьовеши, българската Жана Д'Арк, будната съвест на опозицията...

Ето още:

„Азбучна истина е, че 3-4 дена преди избори не се вадят компромати, негативни кампании - за зайчарник, за къщата в Барселона. Елена Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите (срещу Първанов)“, сравни Валерия Велева.

Така. Мадам В признава при поредното си извъртане, че бараката в двора на Борисов е не просто летен навес, ами и зайчарник. Защо допреди дни пускаше лъжите на Йончева за незаконни постройки в дома му?

И изобщо - кога и Велева, и червен Кольо, и Асланов, и Кънчовците ще бъдат изритани от публичното пространство, за да не морят обществената съвест с отровните си манипулации? 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК