Маестро Йордан Камджалов подарява уникална партитура с цифри

Животът днес

Маестро Йордан Камджалов подарява уникална партитура с цифри

26787
на 31.12.2019
Маестро Йордан Камджалов подарява уникална партитура с цифри
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В последния ден на годината световно известният диригент Йордан Камджалов се срещна с ръководството и преподаватели от УНИБИТ. Маестрото обсъди с представителите на академичната общност на университета възможности за издигане на темата за националната култура, самосъзнание и алтернативните форми на обучение, които направиха Камджалов уникален пример за възроизвеждане на музикалните партитури по памет и на базата на трансформиране на нотописа в математически формули.

препоръчано

Семинари, които да обединят емоционалната с аналитичната памет и да дадат нов хоризонт за творчество, както и концерти в които да се включат най-широки кръгове от почитателите на музиката и не само, бяха част от темите, които станаха обект на обсъждане по време на срещата в университета, който подготвя кадрите, които имат високата задача да опазят книжното и културно наследство на България.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК