Майката на изчезналата Антония: Любо й е посягал, вземали са и наркотици

Крими

Майката на изчезналата Антония: Любо й е посягал, вземали са и наркотици

36427
на 12.10.2020
Майката на изчезналата Антония: Любо й е посягал, вземали са и наркотици
Автор:   ПИК

Близките на изчезналата Антония, чиито останки се предполага, че са открити на 3 октомври в Радомирско, разказват, че за последно са я видели в деня на изчезването й - Ивановден. Тогава им казала, че отива за няколко дни в Радомир при Любомир – мъжът, с когото имала връзка от около 4 години. Те не изключат и версията за убийство, предава Нова тв.

препоръчано

Отношенията им били бурни. Според майката на 30-годишната жена, понякога използвали наркотици, не рядко се стигало и до агресия.

„Имаше белег на челото и е споделила пред снаха ми, че е от Любо и ако не е била майка му, е щяло да стане много по-лошо”, разкри майката на Антония – Нели Стойнева. Според нея е подавана и молба за ограничителна заповед. След седмица обаче се обадили на Антония и тя разбрала, че това значело никога повече да не вижда Любо и не се съгласила. 4 дни след изчезването й Любо заминал за чужбина.

Полицията казва, че първо е бил в Германия, Австрия, а сега се намира в Италия. От тогава до днес семейството на изчезналата жена не може да се свърже с него. 

Майката на Антония се опитвала да разбере повече от бащата на Любомир. Звъняла му, той казвал, че нищо не знае, а последните месеци спрял да отговаря на обажданията й. Сега разследващите не казват как са стигнали до останките, но едно от предположенията е, че именно бащата на Любомир ги и завел до мястото. „Нищо не мога да кажа. Води се следствие”, заяви той.

Засега няма нито обвинени, нито задържани за изчезването на Антония.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това