Майката на Мария Бакалова проговори за скандала с Иван Добчев

КУЛТУРА

Майката на Мария Бакалова проговори за скандала с Иван Добчев

24967
на 25.04.2021
Майката на Мария Бакалова проговори за скандала с Иван Добчев
Автор:   ПИК

Румяна Бакалова, майката на Мария Бакалова, проговори за успехите на дъщеря си и за скандала с режисьора Иван Добчев. В интервю за Нова телевизия тя каза:

препоръчано

"Още не мога да приема, че дъщеря ми е световно известна звезда. Много хора ми пишат, много жени ми пишат от Америка и ми разказват как хората там я обичат. И се доверявам, че действително е така. И все пак тези номинации не могат да бъдат случайни.

Не знам дали са толкова много хората, които в България не харесват Мария, но явно, че има някои. В себе си си мисля, че го правят по някакъв начин нарочно. И те си дават сметка, че това е голямо, което се е случило в крайна сметка. Някой ще каже „Ами, да. Завист.” Ами, може би е точно завист. Не знам. Не искам да ги категоризирам нещата, да ги казвам така в прав текст, но...

Не съм очарована от изказването на проф. Иван Добчев. Не ми е ясно защо го е направил по този начин. При положение че той 2-3 седмици преди това беше дал интервю, където беше толкова доволен от Мария, от постиженията й.

Толкова добре се изказа за нея. А тя в интерес на истина беше й първа в списъка в целия НАТФИЗ като най-добър студент. Не като студент, а като кандидат-студент.

На Мария не й беше приятно, но по някакъв начин и очакваше. Дори когато прочете интервюто, в което се изказваше много добре за нея, беше учудена. Казваше: „Аз мислех, че на професора няма да му хареса филма или нещо лошо ще каже.”

И после се учуди, като след две-три седмици беше това грозно изказване от негова страна за тези слагания. Но не му отдаде голямо значение. Тя точно тогава си имаше и толкова много работа и ангажименти. И по някакъв начин той не е фактор в живота й вече. Но както и да е - жив и здрав!"

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това