Майката на Мбапе разкри следващата му футболна дестинация

Световен футбол

Майката на Мбапе разкри следващата му футболна дестинация

16085
на 21.05.2024
Майката на Мбапе разкри следващата му футболна дестинация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Майката на капитана на националния отбор на Франция Килиан Мбапе - Файза Ламари, заяви, че новият клуб на сина й вече е известен, което зарази с ентусиазъм медиите в Мадрид, тъй като тя на практика потвърждава, че това е Реал.

препоръчано

Тя присъства на прощалната вечер, която Мбапе даде за отбора на Пари Сен Жермен в ресторанта "Джиджи" в близост до булевард "Шанз-Елизе" в Париж.

На излизане от заведението Ламари отговори на някои въпроси на репортерите. Запитана къде ще играе синът й през следващия сезон, тя отговори: "Мисля, че вие вече знаете, нали така?"

Така вестник "Марка" написа в голямо заглавие, че това е бил "въпрос за един милион", а вестник "Ас" твърди, че "по всичко изглежда, че това ще бъде Реал Мадрид".

И двата вестника отбелязват, че старото има на ресторанта "Джиджи" в Париж е "Бялата къща", като и това е знак за дестинацията на нападателя. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК