Майката на убития Митко: Очаквам свидетелите да разкрият цялата истина!

Темида

Майката на убития Митко: Очаквам свидетелите да разкрият цялата истина!

25179
на 21.08.2024
Майката на убития Митко: Очаквам свидетелите да разкрият цялата истина!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Очаквам призованите 37 свидетели да разкрият цялата истина за убийството на Митко. Това каза пред журналисти почернената майка Атанаска Бакалова, която също е в списъка със свидетели по делото, предаде репортер на "Марица". Бакалова ще бъде разпитан днес, както и близнаците от Цалапица Борислав и Валентин Динкови, които са обвиняеми за укрователството на сочения за убиец Рангел Бизюрев. 

препоръчано

"Очакваме да чуем от всички свидетели какво се е случило във въпросната вечер. Показанията на Борислав и Рангел показанията се разминават драстично", посочи Бакалова. 

Тя подчерта, че сред свидетелите има няколко много важни, като момичето, което си пише с Митко всеки ден и то до късните часове. "Дни наред си пишат денонощно, до 4 часа сутринта", каза Атанаска. 

Почернената майка е категорична, че всеки замесен в убийството трябва да си понесе наказанието. 

На въпрос дали очаква ответната страна да прави опити за протакане на делото, Бакалова отговори положително, но все пак каза, че се надява да се явят всички свидетели и делото да върви. 

Заседанието по делото срещу Рангел започна преди обед. Заседания са планирани също за четвъртък и петък, както и за 2 септември.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК