Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си

Животът днес

Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си

105266
на 08.09.2024
Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"За жалост научихме, че майката на Хриси е починала за няма и година след смъртта на дъщеря си. Разболяла се е и си е отишла без време", това каза Нинела Върбанова от сдружение "Ангели на пътя".

препоръчано

По мръкване на 5 юли 2022 г. две момичета чакат градския транспорт на спирка в София, но никога не се прибират вкъщи.

Те са пометени и убити на място от мощния джип на надрусания Георги Семерджиев. Това са Христина Дилева на 26 и 21-годишната Хариет Стефанович.

Христина Дилева бе от Пловдив, но живееше и учеше в София. Работеше като асистент в Националната астрономическа обсерватория и е учила в Софийски университет

Нинела Върбанова също е загубила близък във войната по пътищата. Нейният брат умира в катастрофа, причинена от напушен с марихуана водач. Години след инцидента тя води неравни битки за справедливост и помага на семейства, чиито деца са избити от пияни, друсани или неправоспособни водачи.

Върбанова разказа за големите пробойни в правосъдната система, как се измъкват извършителите на тежки катастрофи, завършили със смърт, както и какво трябва да се промени, за да стопим черната статистика.

"Често се събираме и протестираме, говорим си и оказваме подкрепа един на друг. От известно време се чудихме защо майката на Хриси не ни търси и нямаме никакъв контакт с нея. Оказа се, че жената си е отишла няколко месеца след смъртта на Хриси", заяви Нинела Върбанова.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК