Майките от "Системата ни убива" причакват Мая пред БНТ с транспарант: Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?

Акценти

Майките от "Системата ни убива" причакват Мая пред БНТ с транспарант: Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?

127960
на 05.03.2021
Майките от Системата ни убива причакват Мая пред БНТ с транспарант: Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?
Автор:   ПИК

Комичен екшън се разиграва в момента пред БНТ, научи ПИК. Майките от "Системата ни убива", които бяха присъдружни на Мая Манолова, са организирали протест срещу нея пред сградата на националната медия, като заедно с тях са и шепата останали улични метежници. 

препоръчано

Манолова и бащата на фалшивите новини Арман Бабикян доскоро бяха техни предводители, но след като се оказа, че уличните им акции са били само с цел да се докопат до властта, протестърите се обърнаха срещу тях. Затова и сега са дошли пред БНТ да търсят сметка на Манолова, която участва в "Панорама" на старта на предизборната кампания заедно с други политически лилипути с минимален шанс за влизане в парламента. 

Майките от "Системата ни убива" са бесни на Манолова и викат срещу нея, става ясно от изявите им в социалните мрежи. Те са издигнали и огромен транспарант с красноречиво послание: "Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?”

Именно на гърба на хората с увреждания Манолова се завърна в политиката, след като преди години депутатската й кариера от БСП катастрофира заедно с печално провалилото се правителство на Орешарски. 

вв

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това