Майките от „Системата ни убива“ за Бабикян и Хаджигенов: Когато МУТРИТЕ са ВЪТРЕ!

Акценти

Майките от „Системата ни убива“ за Бабикян и Хаджигенов: Когато МУТРИТЕ са ВЪТРЕ!

130394
на 09.04.2021
Майките от „Системата ни убива“ за Бабикян и Хаджигенов: Когато МУТРИТЕ са ВЪТРЕ!
Автор:   ПИК

Вече бившите партньори в протеста „Системата ни убива“, Мая Манолова и „Отровното трио“, продължават да се цепят все по-брутално по всички фронтове.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Останалите без представителство в Народното събрание няколко майки подлагат на унищожителна критика Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.

„Когато МУТРИТЕ са ВЪТРЕ!“, написаха от „Системата“ по повод днешните въжделения на Хаджигенов за министерски пост. 

В сутрешния блок на БНТ Хаджигенов заяви, че преговори за ново правителство още не се водят, но той е готов да започне веднага, защото това е важно. "Харесва ли ни, или не, гласовете на БСП ни трябват и без тях не можем да направим нищо", каза съпредседателят на коалиция „Изправи се! Мутри вън!". На въпрос на водещата „Вие лично бихте ли се пожертвал за министър“, Хаджигенов отговори: „Ако се наложи – да“.

По-късно съратничките му Мая Манолова и Татяна Дончева го охулиха за тази изцепка и дори заявиха, че не е задължително той да влиза в Народното събрание. Той пък им отговори, че, както винаги, не са го разбрали.

А майките от Системата споделиха колаж, припомнящ досегашни позиции на Бабикян и Хаджигенов:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК