Майки на руски военни питат Путин: "Вие мъж ли сте" (ВИДЕО)

Европа

Майки на руски военни питат Путин: "Вие мъж ли сте" (ВИДЕО)

17387
на 23.11.2022
Майки на руски военни питат Путин: Вие мъж ли сте (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Съветът на майките и съпругите", обществено движение на роднините на руски мобилизирани и наборници, които искат те да бъдат върнати от фронта, напразно настоява за открита среща с руския президент Владимир Путин. 
 
Олга Цуканова от организацията записа видеообръщение към Путин, след като стана известно, че той ще проведе среща с майки на военнослужещи. Според Цуканова на планираната от Путин среща ще присъстват единствено предварително одобрени хора, които няма да задават неудобни въпроси. Нито един представител на „Съвета на майките и съпругите” не е бил поканен на тази среща, отбелязват те в канала си в Telegram.
 
„Ние сме в Москва вече трети ден ... Опитваме се по всякакъв начин да призовем властите към диалог ... Какво виждаме? Че Владимир Путин планира да се срещне с майки на 27 ноември. От опит мога да кажа съвсем точно каква ще бъде срещата - майките ще задават "правилните" въпроси, които ще бъдат предварително съгласувани, и нито един човек, който не е съгласен с това, няма да може да стигне до тази среща", заяви Цуканова.
 
Тя отправи следните думи към Путин:

препоръчано

"Владимир Владимирович, вие мъж ли сте или какво? Ще ви стигне ли смелостта да се срещнете с нас очи в очи -  не с подставени майки, с които всичко е уговорено, а с истински, дошли от различни градове при вас, на свои разноски. Ние сме тук в Москва, готови да се срещнем с вас. Очакваме вашия отговор! Или пак ще се скриете? Имаме мъже в Министерството на отбраната, във военната прокуратура, в президентската администрация, президентът ни е мъж. А майките са от другата страна. Добре, мъже, ще започнете ли диалог или ще се скриете? Майките на Русия имат много въпроси. Хайде вече да започнете диалог с нас и да спрете да ни запушвате устите с вашите показни прояви.“

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК