Майли Сайръс заби барабанист

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Майли Сайръс заби барабанист

4593
на 10.01.2022
Майли Сайръс заби барабанист
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Популярната певица Майли Сайръс намери щастието с барабаниста Макс Моранд, след като се раздели с австралийския певец Коди Симпсън. "Щастливи са, музиката ги свързва. Те са много близки, а имат и общи приятели", каза източник на "E! Нюз".

препоръчано

Макс беше в Маями по време на снимките на новогодишното шоу, което Майли водеше с Пийт Дейвидсън.

Двамата се появиха заедно и в шоуто на Gucci "Love Parade" в Холивуд и още тогава започнаха спекулации за възможна връзка.

Певицата омагьоса присъстващите в металическа синя рокля с ресни, съчетани с жълти пера, а новото ѝ гадже беше с бургундски костюм и джъмпер с шарки. Съдейки по усмивките на лицата им, те бяха в много добро настроение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК