МАЙ СЕ СЛУЧИ: ЦСКА договори звездата на Ботев Пловдив

Футбол

МАЙ СЕ СЛУЧИ: ЦСКА договори звездата на Ботев Пловдив

12095
на 01.09.2024
МАЙ СЕ СЛУЧИ: ЦСКА договори звездата на Ботев Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на ЦСКА уреди една от звездите на Ботев Пловдив – Джеймс Ето’о, пишат от dsport.

препоръчано

Шефовете на двата клуба си стиснаха ръцете за много сериозна за родните стандарти сума, като се очаква единствено 23-годишният африканец да се разбере за личните си условия с червените и след това, ако всичко е наред, да пътува с новите си съотборници за Банско, където треньорът Александър Томаш ще заведе тима на лагер.

Камерунецът, който е един от най-добрите играчи на канарчетата през последните два сезона, е изрично пожелан от новия наставник Томаш, който искал на всяка цена поливалентния футболист в състава си. Той го познава отлично и вярва, че Ето‘о ще му свърши страхотна работа.

Именно поради това шефовете на клуба направили всичко възможно, за да направят светкавичен трансфер, който да подсили тима след катастрофалното начало от пет загуби в първите шест мача за сезона, донесли до момента крайно незадоволителните едва три точки в актива на ЦСКА.

На този етап пречка може да се окаже единствено исканите от мениджъра на футболиста доста високи възнаграждения. Агентът на играча, който скоро влезе официално в Клуб 100 на Ботев Пловдив по изиграни мачове, пристигна в столицата, за да води днес преговорите със спортния директор Филип Филипов.

Шефовете на червените, които правят всичко по силите си през последните дни, за да завършат набелязаните трансфери, след забавянето със селекцията, дори имат готов план “Б”, ако мениджърът на Ето`о продължи да иска толкова високо възнаграждение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК