Макрон посрещна Радев и съпругата му в Елисейския дворец (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Макрон посрещна Радев и съпругата му в Елисейския дворец (СНИМКИ)

62773
на 26.07.2024
Макрон посрещна Радев и съпругата му в Елисейския дворец (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати в Елисейския дворец от президента на Френската република Еманюел Макрон и съпругата му Брижит Макрон, съобщиха от пресцентъра на държавния глава.

препоръчано

Двамата са домакини на официален прием преди тържествената церемония по откриването на ХХХІII Летни олимпийски игри, която тази вечер ще се състои в Париж.

В рамките на събитието президентът Румен Радев проведе неформални разговори с  президента на Словакия Петер Пелегрини, с емира на Катар Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани, с краля на Испания Фелипе VI, с Албер II - принц на Монако, и други държавни и правителствени ръководители.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК