Малкият Стораро се закичи с 30 бона върху китката си (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Малкият Стораро се закичи с 30 бона върху китката си (СНИМКА)

33950
на 20.06.2024
Малкият Стораро се закичи с 30 бона върху китката си (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Емрах Стораро се похвали с поредната скъпарска придобивка - часовник Rolex. Това е втория такъв от луксозната марка, който синът на Тони Стораро притежава.

препоръчано

Според "Телеграф" въпросният модел струва 30 бона.

Попфолк певецът обича да си прави сам на себе си подаръци, така че не е ясно дали той самия се е наградил с него или го е получил от скъп за него човек.

Това представлява дребен разход спрямо други луксозни играчки на семейството, като се започне от притежаваните от тях коли. 

За 20-тия си рожден ден Емрах получи BMW за 250 хил. лв, а наскоро Стораро-старши се обзаведе с чисто ново Lamborghini на стойност около половин милион.

Освен високите скорости, семейството си пада и по златото и диамантите. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК