Малки вандали разбиха с нож и тротинетка вендинг машини в София

Животът днес

Малки вандали разбиха с нож и тротинетка вендинг машини в София

8074
на 16.03.2021
Малки вандали разбиха с нож и тротинетка вендинг машини в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Малки деца разбиха с нож и тротинетка вендинг машини в опит да оберат събраната сума. Машините се намират в кв. „Гео Милев”.

препоръчано

Собственичката на машините се възмути от агресията, която се вижда на записите и се опитва да открие родителите на децата.

„В събота малко след 18:30ч. видяхме потресаваща проява на малки деца, които са добре облечени и по никакъв начин не изглеждат притеснени. Сумата, която може да се вземе от една такава машина е незначителна. Най-странното е, че те имаха подръчни материали, за да разбиват машините”, разказва собственичката Юлия Милева, цитирана от Нова тв.

Тя добавя, че касовите апарати на машините също са разбити.

„Финансовите щети, които са нанесени на самите машини са в пъти повече от събраните в машината. Днес ще подадем жалба в полицията, защото това не може да остане така. Потресена съм от агресията на тези деца”, добавя Милева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК