Малки гамени счупиха коледната украса на елхата пред общината в Ловеч

Региони

Малки гамени счупиха коледната украса на елхата пред общината в Ловеч

4658
на 07.12.2021
Малки гамени счупиха коледната украса на елхата пред общината в Ловеч
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Малчугани с вандалски навици скъсаха и счупиха част от коледната украса на елхата пред сградата на Община Ловеч. Охраната е събрала вечерта на 5 декември 13 коледни топки с различна големина, които били пръснати по земята, съобщиха от пресцентъра на общината.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

След като били засечени от общински охранител, две момчета на възраст около 12 години изоставили топките и избягали в посока реката. Не е ясно с каква цел те са свалили коледни топки от елхата.

Част от тях са изпочупени и не могат да се ползват повече. Хулиганските действия са заснети от охранителни камери в района. 

“Коледният сезон изисква от всички нас да бъдем добри и да си даряваме положителни чувства, а не да си разваляме настроението“, коментира кметът Корнелия Маринова случая.

На 26 ноември миналата година на същото място неизвестни вандали нарязаха около пет метра от светещите гирлянди, разположени около пейките, припомнят властите в града на река Осъм. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК