МАЛКИ ГЕРОИ: Деца предотвратиха горски пожар в Смолян

Региони

МАЛКИ ГЕРОИ: Деца предотвратиха горски пожар в Смолян

17934
на 26.08.2024
МАЛКИ ГЕРОИ: Деца предотвратиха горски пожар в Смолян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Две момчета предотвратиха горски пожар в смолянския квартал „Райково”, съобщиха местни жители.

препоръчано

Децата се включили в гасенето на огъня преди да обхване намираща се в съседство гора и селскостопански постройки в квартала, съобщава БТА.

Момчетата станали свидетели на лумнал пожар на улица “Станковица” в квартала. Пламъците били предизвикани от късо съединение, след като птица се оплела в жици на електрически стълб. 

11-годишният Тони и Христо на 14 г. реагирали незабавно, подали сигнал на спешния телефон и докато пристигне пожарната, сами се включили в гасенето на огъня. Заедно с мъж от квартала, момчетата започнали да потушават пожара, за да не стигне до боровата гора край къщите.

Пристигналите огнеборци изгасили изцяло пламъците и похвалили смелите момчета за отговорната постъпка. Тони и Христо са от семейства от квартал “Райково”, но живеят с родителите си в Англия и Германия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК