МАЛКИ ЖЕСТОВЕ: Таксиметров шофьор помогна на жена, която едва стои на краката си

Региони

МАЛКИ ЖЕСТОВЕ: Таксиметров шофьор помогна на жена, която едва стои на краката си

8724
на 06.07.2020
МАЛКИ ЖЕСТОВЕ: Таксиметров шофьор помогна на жена, която едва стои на краката си
Автор:   ПИК

За изключително благороден жест на таксиметров шофьор, съобщава "Трафик нюз", позовавайки се на разказ на очевидец. Той е видял как млад мъж е помогнал на възрастна жена, която й е прилошало и е била на път да падне не земята.

препоръчано

„Този млад мъж показа, че не може да се генерализира цялата гилдия на таксиметровите шофьори.  Докато чаках на спирката на „Пещерско шосе” видях, че шофьорът спира колата си на метри преди кръстовището с „Перущица”, пуска аварийните и слезе до колата. Той отиде на 20-ина метра в обратната посока, където възрастна жена с бастун едвам стоеше на краката си и всеки момент щеше да падне. Той я хвана за ръка и я качи в таксито, за да й помогне”, пише очевидецът.

От фирмата превозвач обясняват, че шофьорът, който е отскоро на работа – Руман Камарски, е видял как на жената й прилошава. Той я качил в колата и я закарал до дома й, където е предал на внука й.

Ръководството на фирмата поздрави служителя си за това, че е помогнал на гражданин в нужда и не е подминал ситуацията.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 235
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това