МАМИНА ГОРДОСТ: Мира Добрева разкри колко е богата и показа СНИМКА на съкровището си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

МАМИНА ГОРДОСТ: Мира Добрева разкри колко е богата и показа СНИМКА на съкровището си

29079
на 08.04.2021
МАМИНА ГОРДОСТ: Мира Добрева разкри колко е богата и показа СНИМКА на съкровището си
Автор:   ПИК

Журналистката Мира Добрева никога не е криела, че най-голямото й богатство в този живот са двете й деца - сина Георги и дъщерята Лора. С днешна дата обаче водещата на БНТ се пръска от щастие и гордост, че е възпитала добри, честни и интелигентни наследници, а това пролича по време на първата съвместна изява на майка и щерка в ефира на телевизията-майка, видя ПИК.

препоръчано

В деня на парламентарния вот Мира и Лора Добреви се изявиха в студиото на "Денят започва", за да коментират житейските избори и изборите на поколенията. "Изборите никога не са случайни. Искаш или не непрекъснато ти се налага да правиш избори. Не е драма, ако направиш грешен избор, важното да не правиш грешка всеки път. Важно е да нагазиш смело в живота и да правиш избор, защото ако те е страх, оставаш в статуквото. Много пъти съм се питала добре ли възпитам това дете, може би трябва да й давам повече, може би трябва да й отнема... Но когато видя този резултат, виждам, че не съм сгрешила", изказа се по темата мама Добрева. 

"Ясно е, че мама знае най-добре... Правилният избор се възпитава от родителите и техните напътствия как да следваш този правилен избор - не само как да го направиш, но и да го следваш. Възпитава се с говорене и даване на правилния пример", добави Лора Добрева.

Най-големият си избор тя е направила преди 4 години. Тогава родителите й очаквали, че ще поеме към чужбина. "Много ни изненада, защото ние вече правехме сметки как ще се справим финансово. Но тя каза: "Не можа без вас като семейство, не мога и без България", разказа Мира.

"Виждам, че все повече и повече хора искат да остават тук и да работят тук, да учат, да се развиват, да отглеждат децата си, защото в крайна сметка тук е у дома", констатира Лора Добрева.

А последвалата снимка на майка и дъщеря из коридорите на БНТ разкри, че гордостта на Мира, освен, че е наследила красотата й, вече е и с половин глава по-висока от нея.  

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 190
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това