Мамят с фалшиви карти за метрото, срещу 4 лева точат лични данни

Крими

Мамят с фалшиви карти за метрото, срещу 4 лева точат лични данни

16643
на 26.01.2024
Мамят с фалшиви карти за метрото, срещу 4 лева точат лични данни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредна измама се вихри във „Фейсбук“. Предлагат годишна карта за метро за 4 лева, а в замяна искат лични данни. Купувачът трябва да посочи три имена, ЕГН и телефонен номер.

препоръчано

Ръководителят на отдел „Контрол и реализация на приходите” в столичния „Метрополитен” Кармен Младенов коментира пред Нова тв, че най-вероятно измамата е с цел събиране на лични данни. Имало е обаждания от хора, които са се поинтересували как могат да се сдобият с такава карта.

„Ние обяснихме, че това няма как да стане, профилът е фалшив, веднага го докладвахме и се надяваме съвсем скоро той да бъде премахнат”, заяви Младенов.

Той призова при съмнения хората да се информират от официалните източници за цените на превозните документи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК