Маноил Манев: В парламента има улично отношение и по-лошо говорене от това на футболен мач

Акценти

Маноил Манев: В парламента има улично отношение и по-лошо говорене от това на футболен мач

79733
на 16.04.2021
Маноил Манев: В парламента има улично отношение и по-лошо говорене от това на футболен мач
Автор:   ПИК

Не се чувстваме в изолация. ГЕРБ не може да е срещу българския народ и 840 000 избиратели. Ние имаме нашата задача и цел към тези хора, които са подкрепили Бойко Борисов и политиките на ГЕРБ. Всичко останало като събиране математическо и нематематическо анти ГЕРБ и какво ли не, то е решение на останалите партии. Това коментира пред бТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

препоръчано

По принцип най-голямата парламентарна група излъчва председател на НС, това са принципи от сто години в парламента, които вчера нарушиха хора, които настояват уж за възстановяване на парламентаризма, посочи той. Вчера за председател на парламента бе избрана Ива Митева от ИТН, втората по големина парламентарно представена сила, а не предложението на ГЕРБ за Цвета Караянчева, която все пак бе гласувана за зам.-председател.

Няма такъв принцип премиерът да отиде в НС, той внесе оставката в деловодството. Къде да търсим принципи при такова улично отношение в парламента, дори на футболни мачове няма такова говорене, посочи Манев. 

На това нещо няма да му кажа името, което с най-долни, улични думи обиждаше Цвета Караянчева и да очакваш някой с достойнство да дойде в парламента. Аз не знам доколко съм в състояние да понеса това, заяви депутатът. 

Председателят на НС е политическа личност, която се избира от народните представители, които също са политически личности. А съществува и администрация на НС, която подпомага работата на депутатите, обясни той разликите между Цвета Караянчева и избраната за председател на НС Ива Митева.

Що се отнася до закона за мажоритарния вот Манев припомни думите на Слави Трифонов, който изтъква, че 2,5 млн. българи са го поискали и при условие, че това не бе прието при предходния парламент, шоуменът заяви, че това е държавен преврат.

Внесохме закона за мажоритарния вот и той не получи никаква подкрепа, сега пак го внасяме, тъй като цяла кампания слушаме това, обяви той. 

Слушаме много внимателно, когато някой лъже. Сега фактите говорят, по-добре е всички останали да мълчат, заяви депутатът.

В момента се вихри комунистически реваншизъм, обяви той. 

На въпрос дали се притесняват от ревизия на кабинета, Манев обясни, че в комисията, която ще се състави в парламента, ще има и представители на ГЕРБ и тя ще се занимава с много неща.

ГЕРБ ще направи анализ на всичко, което се случва в партията, допълни още народният избраник. 

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това