Маноил Манев с тежки думи за "мафиотската атака" срещу Борисов: НСО не си е свършило работата. Ще се разбере кой е снимал

Политика

Маноил Манев с тежки думи за "мафиотската атака" срещу Борисов: НСО не си е свършило работата. Ще се разбере кой е снимал

98290
на 18.06.2020
Маноил Манев с тежки думи за мафиотската атака срещу Борисов: НСО не си е свършило работата. Ще се разбере кой е снимал
Автор:   ПИК

Там ни беше мястото - зад премиера Борисов. Трябваше да покажем, че това, което се случва, е недопустимо. Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по повод опита за преврат срещу легитимно избраната власт у нас, който коментира снощи първо пред ПИК. Коментарът му е след като вчера бяха публикувани снимки на премиера Борисов, на които се вижда как той спи.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Това е микс от политическа атака от хора без политически възможности, но с мафиотски методи", уточни народният представител пред Би Ти Ви.

"Очевидно за някои експерти няма никакво значение какво има на снимките - важно е да ги показваме. Ама няма значение, че на едната снимка има едно, на другата - друго. Няма значение, че на едната снимка има някакви медали, наподобяващи злато, на другата ги няма", коментира Манев по повод предишния гост в студиото на Би Ти Ви Тихомир Стойчев, който първо обяви, че снимките са действителни, а после сам опроверга твърденията си в хода на разговора.
По думите на Манев атаката казва: "Пращам ти, за да видиш, че и в спалнята не може да си спокоен." "Това обаче няма да повлияе на Борисов и на ГЕРБ", отсече той.

"Ако това е спалнята, която се намира в държавната резиденция, до нея имат достъп доста хора - охрана, чистачки и всякакъв персонал. Въпросът е кой е снимал премиера, кога го е снимал и защо сега излизат снимките", обясни народният представител.

"Ние няма нужда да обясняваме защо имаме 18 обвинения, повечето от които криминални. Ние няма нужда д се изправяме пред българското правосъдие. От друга страна имаме 2-3 политици, за които няма значение, че ги носи калната вълна, стига да вървят напред. Тази колаборация доведе до атаката срещу премиера", категоричен е депутатът.

"Вчера г-н Цветанов обвини цялата си партия - излезе и каза такива гнусни неща за всички хора по места", обяви Манев и добави: "Ще излезе този, който е снимал. Въпросът е, че няма да се отрази. Хората ще останат с тази гадост."

"Смятам, че НСО не си е свършило част от работата, за да се появят такива мафиотски атаки срещу премиера. Снимките вчера са предназначени за сплашване", заключи той.

"Твърдо заявявам, че записът няма нищо общо с начина по-който говори премиерът", завърши Манев на въпрос дали публикуваният запис с Бойко Борисов е истински.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК