Манолова, забрави ли как рева за лимузината си от НСО, когато Борисов те свали от нея?

ЧАС ПИК

Манолова, забрави ли как рева за лимузината си от НСО, когато Борисов те свали от нея?

150635
на 09.03.2021
Манолова, забрави ли как рева за лимузината си от НСО, когато Борисов те свали от нея?

Последвайте ни в Google News Showcase

Мая Манолова заслужи титлата "Популист №1" в българската политика. Кюстендилската кокона всеки ден достига нови върхове в демагогията и дрънкането на безобразни глупости. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Наред с всичките заплахи за реваншизъм и разчистване на сметки, опиянената за власт Манолова се закани, че щом вземе властта, ще свали всички министри и депутати от колите на НСО.

В случая обаче това показа за пореден път тоталната й некомпетентност по държавните дела, защото на НСО именно това е вменено - да се грижи за охраната на важните хора в държавата. 

Самата Мая се тресе от злост всеки път, щом стане дума за Националната служба за охрана и гори да отмъсти на ГЕРБ, които през 2018 г. съвсем резонно я оставиха без луксозната лимузина с личен шофьор на службата. Тогава тя се обвиняваше Бойко Борисов и скочи на финансовия министър Владислав Горанов, задето не я защитиха и не й оставиха държавните благинки като охрана, шофьори и лимузина.

Тогава Манолова обикаляше всеки ден телевизионните студиа, за да се жали как властта я оставила без превоз.

"Толкова проблеми в държавата, моето НСО ли е най-важно?!", покъртително пита Мая от ефира на удобната Би Ти Ви една сутрин при мънкащия Хекимян.

Историята с "отнетата" й охрана от НСО стана поредният акорд в нейната демагогска симфониета на фалша. Отнемането тя сравни и със саботаж.

"Мая Манолова не ползва охрана, тя ползва кола и шофьор от НСО. В случая Манолова ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга", коментира тогавашният финансов министър Владислав Горанов. 

След това разсърдена си направи и пиар акция с БДЖ, спретвайки си една обиколка с влак до Варна, но после се върна в столицата със самолет, като изостави кохортата си от сътрудници сами да организират прибирането си в София.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК