Вход
София
Времето в София 19 o C

Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?

Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?

на 06.09.2019
297326
120
Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?
06.09.2019
120
297326

Всички безобразия трябва да имат някакъв край! Безобразията на Мая Манолова - също. Днес кандидатираната за кмет дама тръгна да обяснява как нямало да дава микрофоните си на ПИК, като че ли ПИК си няма микрофони и призова и други да не го правят.

Утре се заканила да морализаторства заради публикуваните от ПИК голите снимки на близката на кандидат-кмета на Демократична България Борислав Игнатов, като че ли не самата тя, а ПИК й ги е направил и разпространил.

Страшно почна да ми писва от всички тия лицемери и фарисеи.

Като каква Мая Манолова ще ми говори за коректност и морал при положение, че тя е разтурила едно семейство, за да говори в момента за своето. И то не с някакъв непознат човек от нейния си кръг, а с уважаван депутат от нейната парламентарна група.

Жена, която е съсипала семейство и оставила съпруга и деца без техния покровител, няма право изобщо да се произнася по теми, свързани с коректността и морала.

Да си обсъжда там корупцията. Защото неморално не е да търсиш отговорност за постъпките на хора, които искат доверието на гражданите, а да крадеш, да лъжеш, да пожелаваш жената (в случая - мъжа) на ближния си и изобщо онези 10 простички неща, описани в Божиите заповеди.

Жена, която е пристъпила тези заповеди и не просто е пожелала, а и отмъкнала мъжа на ближната си, е прегазила морала и няма право да говори за него.

Идентичен случай с Десислава Радева. Едната си урежда живота с депутат и уважаван бивш кмет за мъж, като го развежда. Другата - с високопоставен военен по същия начин.

Да не би тия неща да са ги направили с девствен пояс през кръста и другите си части, които се използват за разтуряне на семейства? Как ли пък не!

Единственият морал, за който могат да говорят такива жени, е за морала на мъжеловките. Ясно е, че щом постъпват по този начин, нахалството им край няма, но пък нашето търпение не е безкрайно!

Мая Манолова ще порицава ПИК за голите снимки, на които героинята щастлива се е заснела, и ще върти гнусливо нос. В такъв случай нали не очаква от хората, които знаят всичките и "подвизи", да й се радват и да не я питат какви ги е вършила и защо? Ако не очаква, тогава веднага да се прибира вкъщи и да не обикаля с просешка шапка за гражданско доверие.

Кой издигна Мая Манолова за кмет - ето скандалната история на активиста Никола Вапцаров

Кой издигна Мая Манолова за кмет - ето скандалната история на активиста Никола Вапцаров

Скандална история има зад гърба си небезизвестният...

на 05.09.2019

Между другото, както стана дума за въпросите исках лично да я попитам, но понеже тя вече си е скрила микрофона от ПИК, ще я попитам от медията:

Манолова, ти какво образование всъщност имаш? Двете дипломи от УНСС за икономика и право, не можеш да ни ги пробутваш за образование, защото това са някакви двугодишни курсове... Било решение на ВУЗ-а навремето да дава дипломи за тези две квалификации след двугодишен курс.

Я попитай някой юрист, за какъвто се представяш, дали в някое учебно заведение има двугодишно обучение по право. Ако някой знае такова, моля да го каже. Икономиката също не е чак толкова фасулска работа, че да я усвоиш за две години. При положение, че преди това уж е завършила някаква история, незнайно къде...

Още по-горещо моля, ако някой знае учебно заведение с аббревиатурата ИМ-Москва да каже кое е то. Манолова посочва като първо свое образование история в ИМ-Москва. Усърдните опити на купища хора, включително и от Москва, не дадоха никакъв резултат в издирването на такова учебно заведение.

Има едно с подобна абревиатура и то е ИМЛ в Москва - Институт по марксизъм-ленинизъм или тъй наречените партийни школи.

Пишещата тия редове също е завършила в Москва, но никога не е посочвала, че има диплома от ЛИ-Москва, а от Литературен институт "А. М. Горки" в Москва. Специалността няма да я уточнявам, че съвсем ще се подтиснеш, както за прическата.

Тъй че, Манолова, я си покажи първо дипломата за висше образование, кажи какво е това учебно заведение и тогава пристъпи към обсъждането на темите за коректността и морала. Но като преди това обясниш морално ли е да съсипваш чужди семейства и да отмъкваш съпруга и бащата за лична употреба.

Иначе цялата работа много заприличва на поведението на онези съдържателки на публичен дом, които, ако успеят да се задомят, стават най-големите пуританки и блюстителки на морала. Обаче, както е известно, бивши такива няма.  

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой трябва да подаде оставка?
Общо гласували: 21049
архив
“Как да сгънем правилно парашут.”Ръководство.Второ, коригирано издание.
няма нови новини
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
сега
4386
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
БЕЗ КОМЕНТАР: Христо Иванов уговаря да е премиер на „Орлов мост“. „Обадил се е на Маджо“ (ВИДЕО)
x
Астролог съветва: Изкъпете се и се наспете
x