Манолова - от Околовръстното, та в мерцедеса и механата на пир по време на чума

Час Пик ГЛАВНА

Манолова - от Околовръстното, та в мерцедеса и механата на пир по време на чума

348137
на 26.04.2021
Манолова - от Околовръстното, та в мерцедеса и механата на пир по време на чума

Няма и година, откакто Мая Манолова търсеше препитание на Околоврътния път на София.

препоръчано

Отчаяно диреше нещо, с което да компрометира премиера Бойко Борисов, за да се сбие се него, макар и онлайн, та белким се извиси на нивото му.

И да се върне отново на топлото депутатско кресло, където никой не я нарича сестра Галева, прави се, че не помни интимните й заигравки с женени мъже, не отваря дума за скъпите й имоти в София с незнайни доходи, молбите й към хазартния бос Васил Божков или сълзите за Орешарски и Пеевски...

Изтърка улиците, участва в прокоби с бесилки и ковчези, черни чували за деца, гавра и използване на хората с увреждания, изрече порой от лъжи, а накрая се докара до тремор и мравучкне от ужас да не я разобличат. 

И чудото наистина се случи - намериха се (или й намериха) стотина хиляди безпросветни и безпаметни българи, които решиха, че кюстендилската баба е наистина ново лице. Нищо, че е завършила рабфак за партийни кадри в СССР. 

Днес Мая пак е в парламента. Вече не е от червените, а от "мутрите". Съвсем нова е. 

Но не и преоблечена. Костюмчетата и чантичките й са пак пак за стотици левове, мерцедесът я чака на пост, фризурата й гълта хиляди, размахва пръст да командори чиновници и е спокойна, че може да прибере и над 10 бона заплата. 

Нравът й също си е старият. Софра да има, нищо, че е чума и пандемия. Събрала снощи на пир в Банско над 100 души поданици. Вярна публика, която да пляска на старата-нова звезда, а тя да крачи гордо из ордата си и да забрави, че стигна до Околовръстното. 

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това