Манчестър Сити с интерес към Иско

Световен футбол

Манчестър Сити с интерес към Иско

3347
на 03.06.2015
Манчестър Сити с интерес към Иско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полузащитникът на Реал Иско може да премине в Манчестър Сити, съобщава El Mundo Deprtivo. Според изданието ръководството на английския тим вижда 23-годишния играч като един от бъдещите лидери на отбора, който може да замени Давид Силва. Клаузата за откупуване на играча е 150 милиона евро, но се предполага, че от Реал биха се съгласили и на 45 млн.
Настоящият мениджър на Сити Мануел Пелегрини е добре запознат с възможностите на Иско, тъй като двамата бяха заедно в Малага.
През изминалия сезон халфът игра в 34 срещи за Реал (Мадрид) в Примера дивисион, в които вкара четири гола и направи девет асистенции.

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК