Манчестър Юнайтед разкова Лийдс на старта на Висшата лига

Топ новина

Манчестър Юнайтед разкова Лийдс на старта на Висшата лига

6150
на 14.08.2021
Манчестър Юнайтед разкова Лийдс на старта на Висшата лига
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Манчестър Юнайтед разнищиЛийдс Юнайтед с 5:1 в двубой от първия кръг на сезон 2021/2022 в английската Висша лига. В истински герой за "червените дяволи" се превърна Бруно Фернандеш, който реализира хеттрик (31', 54' и 60').

препоръчано

Останалите попадения за домакините бяха дело на Мейсън Грийнууд в 52-ата и Фред в 68-ата минута. Люк Ейлинг пък отбеляза попадението за гостите в 49-ата минута.

Домакините изиграха много силен двубой, в който поведоха заслужено през първата част. Изненадващо "белите" съумяха да изравнят, но това само разгневи "червените дяволи", които отбеляза четири безответни гола в рамките на 16 минути. 

Другият герой на деня, освен Бруно, бе Пол Погба, който се отчете с невероятните 4 асистенции. Французинът постигна това в рамките на 75 минути, след което бе заменен от сънародника си Антони Марсиал, разказва за мача "Гонг".

Двубоят ще се запомни и с дебюта на новото попълнение Джейдън Санчо, който се появи в игра в 75-ата минута. 

В следващия кръг Ман Юнайтед гостува на Саутхемптън, докато Лийдс приема Евертън. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК