Марешки заподозря заговор срещу него, гони вещици заради провала си на изборите - кметове и цигани му взели победата

Политика

Марешки заподозря заговор срещу него, гони вещици заради провала си на изборите - кметове и цигани му взели победата

11790
на 29.05.2019
Марешки заподозря заговор срещу него, гони вещици заради провала си на изборите - кметове и цигани му взели победата
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Веселин Марешки, който получи малко над 3% на изборите за европарламент въпреки масираната кампания, която проведе, съзря заговор от ВМРО срещу неговата партия и така оправда изборния си неуспех.

препоръчано

"На едно хоро на Джамбазки на площада в Добрич, хора са го освирквали заради Истанбулската конвенция. Заместник-министърът се обадил на полицията и са арестували хората. Има кадри как вървят с белезници. Само за този въпрос. Ако затова Каракачанов е станал министър, бухалката ще дойде и върху неговата глава", каза по Би Ти Ви Марешки, с което втрещи и традиционно опозиционно настроената водеща Цветанка Ризова. 

"Над 100 човека ни се обадиха, че са били заплашвани да са членове на комисията. Обажда им се местният кмет-деребей. Мисля, че са пострадали и други формации", впусна се в лов на вещици той. 

"В една от секциите за наш представител има две преференции. В протокола пише нула гласа, но ни отбелязват преференциите. В друга секция, където гласува кандидат за евродепутат и гласуват майката, баща и снахата, е отчетен само един глас", обясни Марешки.

"Те мафиоти ли са тези от ВМРО? ВМРО са циганската партия на България!", продължи с атаката срещу патриотите аптекарският бос. И уточни, че били такава партия, защото изкупили циганските гласове.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК