Марешки изригна срещу БСП: Ако излязат още СРС-та, парламентарната ви група ще олекне до към 30 човека

Политика

Марешки изригна срещу БСП: Ако излязат още СРС-та, парламентарната ви група ще олекне до към 30 човека

35011
на 15.07.2020
Марешки изригна срещу БСП: Ако излязат още СРС-та, парламентарната ви група ще олекне до към 30 човека
Автор:   ПИК

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки изригна за пореден път срещу БСП.  Той допусна, че ще излязат още СРС-та за разговори на депутати от ПГ на БСП с Васил Божков и може и те да станат независими народни представители. Той направи паралел със събитията от вчера, при които бяха изнесени разговорите на Александър Паунов с Божков, а часове след това депутатът напусна парламентарната група на червените.

препоръчано

Марешки подчерта, че протестиращите в последните дни не искат на власт нито ГЕРБ, нито БСП.

"В заключение във връзка със събитията с Божков и БСП - силно сме притеснени и ще помолим ръководството да осигури повече място за независими депутати отзад, защото ако излязат още СРС-та, съм притеснен, че ПГ на БСП може да олекне до към 30 човека", каза в декларация от парламентарната трибуна лидерът на ВОЛЯ, цитиран от „Нова“.

"Вие в кой свят живеете, вижте какво пише на протести - не харесваме ГЕРБ, но не искаме и БСП. Не следите ли какво искат нормалните протестиращи? Казват - искаме оставка на правителството, но и на Радев. Кой струпа барута? Голяма част от барута сте го струпали и вие", отсече Марешки.

Отговорът от БСП не закъсня и Таско Ерменков прехвърли обвинението към управляващите.

"СРС-тата касаят не толкова БСП, а правителството и министъра на финансите. Те са общували с Божков, СРС-тата ще са за тях. На тях им намерете място в някой подходящ затвор", скочи червеният депутат.

Антон Кутев пък се поинтересува вярно ли, че Майбахът на Марешки се движи с лампички на Народното събрание и попита кой му го е позволил.

В отговор Цвета Караянчева посочи, че лампичките не са на Народното събрание и припомни, че Веселин Марешки е зам.-председател на парламента.

 

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това