Вход
София
Времето в София 7 o C

Марешки изригна срещу социолози: Самоизобличихте се с една „грешка“! Лъжете, манипулирайте, преправяйте и се молете някой да ви повярва

Марешки изригна срещу социолози: Самоизобличихте се с една „грешка“! Лъжете, манипулирайте, преправяйте и се молете някой да ви повярва

на 19.08.2020
66439
0
Марешки изригна срещу социолози:  Самоизобличихте се с една „грешка“! Лъжете, манипулирайте, преправяйте и се молете някой да ви повярва
Автор: ПИК
19.08.2020
0
66439

Преди седмица предупредих, че проучванията на някои социологически агенции са манипулирани и че има тарифи – обществена тайна, която всички знаят, но никой не смее да изрече! Да сравним последни данни от две агенции, едните от които  са си направо самоизобличение. Това пише лидерът на Воля Веселин Марешки.

„Според „Галъп Интернешънъл”, в момента 1,6% от всички граждани с избирателни права са за ВОЛЯ. Това означава 3,2% от гласуващите, което е реален шанс за влизане в следващия парламент“, допълва в позицията си той.

„Само два дни по-късно обаче излиза изследване на „Тренд”, където се виждат странни неща. То уж показва нагласите само сред гласуващите, но за ВОЛЯ социолозите са се объркали нещо и  са написали по-малкия процент- този от всички избиратели, без да го преизчислят. Познайте защо?!“, заявява още Марешки.

„За сравнение ще дам пример с ОП – при „Галъп” от всички избиратели получават 2,3%, което при „Тренд” вече става 4,1% от гласуващите. И така е за всички партии. Само за ВОЛЯ- не! Една малка „грешка”, която говори много! Браво, „Тренд”!  Това е начинът да защитавате честта на професията си. Лъжете, манипулирайте, преправяйте и се молете някой да ви повярва!“, завършва той.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19104
архив

Офис мъдрост: Не пийте сутрин на работа силно кафе, защото няма да можете да заспите до обяд!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x