Вход
София
Времето в София 7 o C

Марешки и "Воля" с официална позиция по предложението на премиера Борисов

Марешки и "Воля" с официална позиция по предложението на премиера Борисов

на 14.08.2020
16019
0
Марешки и "Воля" с официална позиция по предложението на премиера Борисов
Автор: ПИК
14.08.2020
0
16019

"На България са и нужни велики българи, а не Велико народно събрание." Това се казва в официално разпространена позиция на Веселин Марешки, зам.-председател на парламента и лидер на ПП "Воля".

"България днес няма нужда от Велико народно събрание. Тя има нужда от велики българи. Тези велики българи, които да изградят една модерна, могъща, просперираща България. Единственият начин за постигане на това е чрез приемането на проектозакона на "Воля" за мажоритарни избори. Така лидерът на партията Веселин Марешки коментира идеята за свикване на Велико народно събрание.

Марешки каза още, че страната ни има нужда от ново качество на народните избраници, а не от ново тяхно количество. „Българите трябва да избират пряко своите народните представители, а не партийните вождове в партийните централи“, заяви още Веселин Марешки.

Сподели:
свързани новини
Марешки против Велико Народно събрание: Това е ненужна конструкция Марешки против Велико Народно събрание: Това е ненужна конструкция
Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки...
на 14.08.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19101
архив

– А сега за какво ще пием - за здравето или за късмета? – Нека пием за късмета, щото ей го на - прасето си беше здраво, но нещо нямаше късмет....

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x