Марешки отсече: Служебно правителство на Радев, диктувано от Нинова, няма как да организира прозрачни и честни избори

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Политика

Марешки отсече: Служебно правителство на Радев, диктувано от Нинова, няма как да организира прозрачни и честни избори

36403
на 25.08.2020
Марешки отсече: Служебно правителство на Радев, диктувано от Нинова, няма как да организира прозрачни и честни избори
Автор:   ПИК

Рано или късно ще се стигне до идеята ми за широк експертен кабинет. Това обяви в своя позиция лидерът на Воля Веселин Марешки.

препоръчано

„Близо три милиона българи са избрали сегашния парламент. Смятам, че той има правото и легитимността да излъчи широко експертно правителство. В него трябва да влязат доказани професионалисти, включително и такива, предложени от партии, останали извън парламента,  което да преведе страната през  кризата и очакваното й разрастване през есента и зимата. Другата му главна задача трябва да бъде да организира прозрачни и честни избори, защото един служебен кабинет на Радев, диктуван от Нинова, няма как да го направи“, категоричен е той.

„Това е разумният изход от ситуацията. Всяко протакане – с анархия по улиците или  с промени в настоящото правителство, няма да удовлетвори народа. Мисля, че рано или късно ще се стигне до такава формула на управление до редовните парламентарни избори. Казах го още преди повече от месец“, пише още в позицията си той.

„Нужно е обединение на партиите в името на хората. Затова ние от ВОЛЯ призоваваме за разум, за компромис, за единство. В период на криза е важно всички партии да поемат отговорност. А не едни да се правят на крещяща опозиция и да предизвикват хаос и анархия. Личните битки трябва да отстъпят пред родолюбието и отговорността за държавата и народа!, завършва Марешки.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 322
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това