Марешки от парламента: Радев да подаде незабавно оставка! (ВИДЕО)

Политика

Марешки от парламента: Радев да подаде незабавно оставка! (ВИДЕО)

85672
на 16.07.2020
Марешки от парламента: Радев да подаде незабавно оставка! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Радев да подаде незабавно оставка! Това призова от парламента депутатът от "Воля" Веселин Марешки. Както ПИК съобщи, той даде извънреден брифинг в Народното събрание.

препоръчано

"Извинение към народа и оставка, това е правилния ход на Радев или да замълчи, защото с всяко свое изказване той петни институцията", заяви Марешки и се обърна към парламентарно представените партии за повече смирение и обединение.

Лидерът на "Воля" цитира думите на Румен Радев, че прехода е дошъл с мутрите и ще завърши с изхвърлянето им. „Да наречеш мутри милионите българи, които излязоха на площадите, за да изхвърлят от властта БСП, е жестока обида. Сегашните 50-годишни бяхме тогава на 20, а основите на демокрацията бяха будни студенти, много почтени българи“, заяви Марешки и попита реторично: Желев ли, Дертлиев ли, Екогласност ли – те ли са мутрите?

Лидерът на "Воля" припомни, че мутрите и мафиотите са се създали именно при управлението на БСП/БКП, партията която издига Румен Радев за президент. Марешки припомни, че, докато в парламента са гледали и са правили всичко възможно, за да вдигат доходите на хората, Радев си е правил спешни консултативни съвети, за да си пробута Грипените.

Марешки бе категоричен, че не иска министри, а единствено са готови да помогнат с техни експерти в определени области. Той подчерта, че не иска да участва в правителство на всяка цена. На въпрос как ще гласува на вота за недоверие, който ще се гледа в понеделник, Марешки заяви, че ще преценят, но няма да допуснат да бъдат пришивани към която и да е партия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК