Вход
София
Времето в София 0 o C

Марешки разби мантрата на БСП: Машинното гласуване е грабеж

Марешки разби мантрата на БСП: Машинното гласуване е грабеж

на 06.03.2019
16325
21
Марешки разби мантрата на БСП: Машинното гласуване е грабеж
Автор: ПИК
06.03.2019
21
16325

Машинното гласуване е грабеж. Това каза по БНТ заместник-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки по адрес на непрестанно повтаряната мантра от БСП за машинното гласуване, което те използваха като предтекст за скандалното си напускане на парламента.

"Тази флашка се разнася напред-назад. Машинното гласуване нищо не променя. Дистанционното електронно гласуване решава всичко. И кредитните карти малко не са сигурни", отсече Марешки.

"На нелепостите, които от БСП ръсят постоянно, няма какво да отговарям. Пълна лъжа е, че няма да се върнат в парламента - ще видите, че ще се върнат. Ще видите, че той (Георги Свиленски - б.ред.) ще бъде лъжецът. Аз съм се явявал на избори във Варна, хората искаха алтернативата, те не са алтернативата на нищо. Тогава ме биха с малко, нито един кандидат не каза, че е грласулав за кандидата на БСП, но той ме победи с малко. Техният кандидат го изгониха с камъни от Варна", захапа той отново социалистите.

"Цената на похвалата е истината. Ние хубавите неща ще ги подкрепяме, лошите не. Това е нормално", отговори Марешки на въпроса каква е цената на подкрепата, която от "Воля" дават на управляващото мнозинство. 

"Трябва да модернизираме армията, а не да започваме със самолетите", изтъкна той.  

"Единственото нещо, което беше вярно във ветото на президента беше това, че се вдига прагът на преференциите. От ГЕРБ казаха, че ще внесат законопроект за връщане на старите прагове", обясни Марешки, защо са подкрепили отпадането на ветото на президента върху промените в Изборния кодекс.

"Да коментираме Валери Симеонов като някакъв капацитет е срамно. Помолих днес да не се съобщава, че е бил вицепремиер. Той, след като обиди всички майки, сега обиди и мъжете им, като каза, че са дебили. Ако има мажоритарен вот българите ще изберат този, който познават и ще го изпратят в парламента", каза още той.

"Аз не им знам имената на голяма част от колегите и в момента", призна си заместник-председателят на парламента.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17938
архив

-      Деца, - пита учителката, - кой ще каже какви пари имат американците? Гошко?

-       - Долари, госпожо.
- Правилно!А какви пари имат французите, Марийке?
- Франкове, госпожо.
- Точно така!А ние какви пари имамe, Иванчо?
- Ние нямаме пари, госпожо!!!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x