Марешки се изцепи в ефир: Без нас пенсиите нямаше да станат 300 лв.

Политика

Марешки се изцепи в ефир: Без нас пенсиите нямаше да станат 300 лв.

27523
на 12.11.2020
Марешки се изцепи в ефир: Без нас пенсиите нямаше да станат 300 лв.
Автор:   ПИК

Най-накрая, макар и на четвъртата година, управляващите ни послушаха, пенсиите да станат 300 лв. Без нас нямаше да го има това увеличение на пенсиите, както и парите за децата. Това каза пред Нова телевизия Веселин Марешки.

препоръчано

Предложението за увеличението на минималната пенсия било на "Воля", а не на "Обединени патриоти", уточни той.

"Парламентът не е спрял да работи", коментира Марешки и проблемите с кворума в Народното събрание.

"Докато болниците имат капацитета да приемат заразените, щом има свободни места, не би трябвало да затваряме бизнеса. Който може да работи дистанционно, да работи", каза Веселин Марешки и призова за повече разум у хората.

Според Веселин Марешки, фармацевтичната мафия целяла хаос в системата с лекарства и снабдяването с тях. "Тук става въпрос за страшно пари", заключи той и каза, че тази мафия пречила на държавата да въведе ред в системата.

Не мисля, че има дори и един лекар, който да не следва клетвата, която е дал и да не е всеотдаен. На тях трябва да им се помага, а не да им се пречи, в администрацията трябва повече да се вслушват, коментира Веселин Марешки и ситуацията с личните лекари.

Той заяви, че още днес ще поиска среща с управляващото мнозинство в парламента и ще постави въпроса за по-бързото решение на възникналите проблеми с тяхната работа.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това