Марешки скочи на Радев: Не друг - комунистите дискредитираха парламента

Политика

Марешки скочи на Радев: Не друг - комунистите дискредитираха парламента

85952
на 23.08.2020
Марешки скочи на Радев: Не друг - комунистите дискредитираха парламента
Автор:   ПИК

Да, вярно е, че този парламент е дискредитиран. Но това го направиха комунистите, които издигнаха и ни натресоха Румен Радев за президент. Именно те правят всичко, за да употребяват Народното събрание за своите лични амбиции. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Коментарът му бе по повод изказване на Радев на Шипка, че парламентът е дискредитиран.

препоръчано

Припомняме, че държавният глава Румен Радев опорочи вчера честванията на 143-та годишнина от Шипченската епопея с позорна политиканска реч. Той не се посвени да използва святото за всички българи място, за да маркира отново политическите си зависимости. В уж патриотичното му слово акцентът бе не върху паметния исторически момент. Президентът наблегна на критиките срещу управлението и се присъедини към метежниците, искащи оставка на правителството и главния прокурор.

За да му осигурят безпрепятственото стигане до върха, соцлидерката Корнелия Нинова бе организирала мощни шпицкоманди от яки момчета. Мускулестите агитки от "Възраждане" на Костя Копейкин се грижеха "обединителят на нацията" да се движи необезпокояван от недоволните граждани, дошли открито да му поискат оставката на върха.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това