Марешки скочи на Слави: Ако не изпълни обещанията си от референдума, значи е поредният Утьо!

Акценти

Марешки скочи на Слави: Ако не изпълни обещанията си от референдума, значи е поредният Утьо!

104864
на 08.04.2021
Марешки скочи на Слави: Ако не изпълни обещанията си от референдума, значи е поредният Утьо!
Автор:   ПИК

Благодаря на тези 70-80 хиляди българи, които за втори път потвърдиха, че са ми верни мои последователи. Това заяви пред Би Ти Ви лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки, коментирайки резултатите от парламентарните избори.

препоръчано

Той подчерта, че кампанията на "Воля" е била единствената, която е била "за", а не "против": "Ако искате чисти политици, "Воля" е на сцената. По принцип не смятам да се отказвам от политиката, но в момента съм свободен гражданин и като свободен гражданин заявявам следното: Ще бъда безкомпромисен!".

Марешки се пошегува, че като свободен гражданин вече не му се налага да носи костюми, а е избрал да облече бял пуловер - символ на чистотата. 

Той бе категоричен, че ако Слави Трифонов не гласува субсидията "един лев" и мажоритарния вот, които е обещал пред избирателите си, то той ще е "поредният Утьо".

"Субсидията един лев, виденаблюдението - това сме го предлагали ние, сега ще ги гоня до дупка. Врагове са ми некадърниците и лъжеполитиците. И ако те не си изпълнят основните неща от референдума, проведен на гърба на избирателите, то те са Утьовци", заяви Марешки.

Той посочи също, че всички хора, които са сега в парламента с "техния гуру президента" трябва да внесат своя проект за нова конституция: "Този проект ще го науча наизуст. Първия го прочетох бегло, но този ще го науча наизуст, защото вярвам, че е нещо толкова качествено, че е достойно да се научи наизуст. Нещо, което ще промени средата в България и ще помогне на народа да живее по-добре".

Марешки коментира и мълчанието на Слави Трифонов и преди, и след изборите: "Човек, изпратен в парламента с такава голяма надежда за промяна, да седи и мълчи, излъчва две неща - или голям страх, или нещо, за което в момента се договаря - как да разпарчетоса българската държава".

Лидерът на "Воля" заяви, че ще следи изкъсо работата на бъдещия парламент и също "ще протестира до дупка", както правиха протестърите миналото лято. "Ние сме партия, която няма да отстъпим от субсидията от един лев, от мажоритарния вот. Да се стягат шоумените и да почват да пишат закони", заяви Веселин Марешки.

Сподели:
Бомба x
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получиха мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взе от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 211
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това