Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

ГОРЕЩО
Петър Волгин: Предизборната коалиция ПП-ДБ спокойно може да бъде наречена „NEXO“ ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) Вежди Рашидов в покъртителна изповед: Защо съм се мъчил да бъда голям, като няма кого да зарадвам - ние сме здрав и проклет народ, затова и в Шенген не влизаме ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Петков призна за обединението с ДБ и се закани на подземния свят: Сега ще видите лавина от хора, идват добрите сили (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Ние им работим, а те висят по парапетите. Не разбирам морала на ДБ за даренията от Nexo и как Христо Иванов сваля материали от медии. Как така прокуратурата си затвори очите за фалшивата декларация на Кирил Петков?! (ВИДЕО)
Темида

Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

28311
на 31.05.2019
Маринела Арабаджиева остава в ареста. Невинна съм, разплака се тя

Маринела Арабаджиева остава в ареста, след като Специализираната прокуратура внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Маринела Арабаджиева.

препоръчано

Арабаджиева се разплака пред децата си е съдебна зала и отказа да приеме петте обвинения срещу нея. По думите й, тя е невинна и никога не се е укривала.

Съдът изпълни молбата на Арабаджиева да не бъде снимана, но отказа да гледа делото при закрита врата. Съдът отказа да обсъди всички доказателства, но към този момент може да се допусне, че и петте обвиненията са реални.

Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев бе екстрадирана от Испания в четвъртък следобед. Непосредствено след пристигането ѝ в София, тя бе привлечена към наказателна отговорност, бяха ѝ предявени обвинения.

На проведения разпит тя отказа да дава обяснения, съобщиха от прокуратурата.

Маринела Арабаджиева е обвинена за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления и изпиране на пари.

Според прокуратурата е налице обосновано предположение, че обвиняемата е извършила престъпленията, за които е привлечена към наказателна отговорност, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако спрямо нея бъде определена по-лека мярка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на борисовките не трябвало да се обръща внимание, защото били глупости (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК