Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

Темида

Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

29678
на 31.05.2019
Маринела Арабаджиева остава в ареста. Невинна съм, разплака се тя

Последвайте ни в Google News Showcase

Маринела Арабаджиева остава в ареста, след като Специализираната прокуратура внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Маринела Арабаджиева.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Арабаджиева се разплака пред децата си е съдебна зала и отказа да приеме петте обвинения срещу нея. По думите й, тя е невинна и никога не се е укривала.

Съдът изпълни молбата на Арабаджиева да не бъде снимана, но отказа да гледа делото при закрита врата. Съдът отказа да обсъди всички доказателства, но към този момент може да се допусне, че и петте обвиненията са реални.

Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев бе екстрадирана от Испания в четвъртък следобед. Непосредствено след пристигането ѝ в София, тя бе привлечена към наказателна отговорност, бяха ѝ предявени обвинения.

На проведения разпит тя отказа да дава обяснения, съобщиха от прокуратурата.

Маринела Арабаджиева е обвинена за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления и изпиране на пари.

Според прокуратурата е налице обосновано предположение, че обвиняемата е извършила престъпленията, за които е привлечена към наказателна отговорност, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако спрямо нея бъде определена по-лека мярка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК