Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

Темида

Маринела Арабаджиева остава в ареста. "Невинна съм", разплака се тя

29611
на 31.05.2019
Маринела Арабаджиева остава в ареста. Невинна съм, разплака се тя

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Маринела Арабаджиева остава в ареста, след като Специализираната прокуратура внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Маринела Арабаджиева.

препоръчано

Арабаджиева се разплака пред децата си е съдебна зала и отказа да приеме петте обвинения срещу нея. По думите й, тя е невинна и никога не се е укривала.

Съдът изпълни молбата на Арабаджиева да не бъде снимана, но отказа да гледа делото при закрита врата. Съдът отказа да обсъди всички доказателства, но към този момент може да се допусне, че и петте обвиненията са реални.

Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев бе екстрадирана от Испания в четвъртък следобед. Непосредствено след пристигането ѝ в София, тя бе привлечена към наказателна отговорност, бяха ѝ предявени обвинения.

На проведения разпит тя отказа да дава обяснения, съобщиха от прокуратурата.

Маринела Арабаджиева е обвинена за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления и изпиране на пари.

Според прокуратурата е налице обосновано предположение, че обвиняемата е извършила престъпленията, за които е привлечена към наказателна отговорност, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако спрямо нея бъде определена по-лека мярка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО) ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК