Марияна Векилска опъна бръчки, преди да седне на стола на Георги Любенов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Марияна Векилска опъна бръчки, преди да седне на стола на Георги Любенов

67751
на 17.10.2020
Марияна Векилска опъна бръчки, преди да седне на стола на Георги Любенов
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Тв водещата Мариана Векилска, която замества в сутрешния съботно-неделен блок по БНТ колегата си Георги Любенов, грейна в ефир с видими козметични подобрения. Далият положителен PCR тест Любенов ще отсъства поне тази седмица от работното си място, а Векилска, натоварена с отговорността да го замества, явно е приела присърце задачата.

препоръчано

Приветлива и усмихната, тя обяви темите и гостите в предаването, но на ранобудния зрител не убегна старателно опънатото лице на тв водещата. Тунингът на Векилска не е от вчера. След като опита да се докаже на професионален терен в Брюксел, тя се завърна на родна територия, наблягайки на подобренията във визията си за нов летящ старт. 

В рамките на няколко месеца Векилска се тунингова като плеймейтка.

Последната терапия, на която се подложила, е новият писък в естетиката. Тя представлява вкарване на 4 вида филъри за опъване и стягане на кожата едновременно. Прави се със специален уред, чийто накрайник е като цял сноп игли. Векилска бръкнала дъблоко в джобовете си и прежалила крупната сума от 2 бона, за да се подмлади с няколко години.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК