Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем

Политика

Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем

16725
на 25.04.2019
Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачът на листата на ГЕРБ за престоящите европейски избори Мария Габриел заяви пред Би Ти Ви, че не се притеснява от проверки по повод сагата "Апартамент гейт". Габриел. Еврокомисарят по цифровата икономика разкри, че живее под наем и няма никакви притеснения, ако евентуално бъде подложена на проверка.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Предстои ни кампания, която аз си пожелавам да е кампания на идеи", коментира още тя.

"ГЕРБ продължава да изпраща едно послание и то е за безкомпромисност. Така трябва да бъде във всички политически партии", заяви Габриел по повод оставките в партията след разкритията за имотите на властта.

"Ще бъде много важно да показваме принципност, безкомпромисност, но и ясно отстояване на националния интерес", добави еврокомисарят ни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК