Мария Силвестър става на 45 без мъж до себе си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мария Силвестър става на 45 без мъж до себе си

13699
на 28.02.2022
Мария Силвестър става на 45 без мъж до себе си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Телевизионната водеща Мария Силвестър празнува своя 45-и рожден ден без гаджето си Михаил Пенев. За разлъката съобщи самата тя в разговор с фенове.

препоръчано

Разговорът й с почитатели е от няколко дни и вече не може да бъде видян в инстаграм. Слухове, че Мария вече няма нищо общо с младока се появиха още миналата година, но едва сега те намират своето потвърждение.

Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) явно е започнала да оказва своето влияние и двойката се е разделила, след като преди това дълго време кри любовта си.

Сега обаче Силвестър отново е сама, както декларира тя пред фенове с клишето "волна като птичка".

Явно най-важният мъж на празненството днес ще бъде единственият й син Давид от брака й със Силвестър Силвестров, пише "Хотнюз".

свързани новини

"За мен самата нещо се преобърна, когато станах на 40. То бе онзи момент, в който (ако имаш куража и силите) се случва най-хубавата среща - тази с жената в теб", казва телевизионерката, която днес се изявява само в предаването "Мармалад".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО) Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК