Мария Силвестър с награда от Италия

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мария Силвестър с награда от Италия

4979
на 16.04.2021
Мария Силвестър с награда от Италия
Автор:   ПИК

Водещата Мария Силвестър жъне успех след успех, след като късометражната лента, в която участва - "Приливът", спечели първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе.

препоръчано

Продукцията поставя освен катарзиса, така и модата в центъра на историята, в която Мария играе жена. Тя потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия. 

Лентата, която се класира на редица международни фестивали, е заснета на остров Света Анастасия, а водещата е облечена в дълга рокля на Баленсиага, която захвърля, след като се потапя във водите на морето. 

Самата Мария е истински щастлива от големите успехи на заглавието у нас и в чужбина.

"Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме", коментира кратко Силвестър в социалните мрежи.

Освен с първата награда на модния фестивал в Италия само преди седмица лентата на режисьора Виктор Антонов се нареди като основен претендент в друг моден конкурс La Jolla, който ще се състои през лятото в Сан Диего, пише столичен ежедневник. 

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това