Марокански мигранти щурмуваха границата с Испания

Африка

Марокански мигранти щурмуваха границата с Испания

5906
на 24.06.2022
Марокански мигранти щурмуваха границата с Испания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стотици мигранти щурмуваха границата, разделяща испанския анклав Мелиля от Мароко. Това беше първият подобен опит за масово преминаване на територията, откакто през март двете страни възстановиха дипломатическите си отношения.

препоръчано

Мелиля и Сеута - другият малък северноафрикански анклав на Испания, имат единствените сухопътни граници на Европейския съюз с Африка, което ги прави притегателно място за мигрантите.

Група от над 400 мигранти щурмува граничната ограда в 8:40 ч. в петък сутрин и значителен брой успя да влезе вътре, се казва в изявление на местната делегация на испанското правителство, предаде БТА.

Мигрантите от Африка на юг от Сахара са били "перфектно организирани и агресивни", се казва още в съобщението.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК