Марселиньо посочи опциите за продължаване на кариерата

Футбол

Марселиньо посочи опциите за продължаване на кариерата

5605
на 29.12.2014
Марселиньо посочи опциите за продължаване на кариерата

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Звездата на Лудогорец Марселиньо коментира пред www.new.d24am.com, че ако напусне разградския тим, ще поеме към Турция, Украйна или Русия.

препоръчано

Бразилецът обясни, че в тези държави първенствата са силни и направи своята равносметка за изминалите 12 месеца. "Отминалата година бе най-добрата ми до сега."

"Вкарах гол в Шампионската лига играх срещу най-добрите в света. Но аз не съм от играчите, които се примиряват с това, което имат. Непрекъснато търся нещо ново. Ние знаехме, че може да изненадаме и го сторихме. Бяхме наясно с трудностите, но все пак успяхме да спечелим 4 точки“, започна равносметката си Марселиньо, който наказа Реал Мадрид на Националния стадион през октомври, пише sportal.bg.

Колкото до това какво бъдеще го очаква и дали е свързано то с Лудогорец, халфът заяви:

"На 30 години съм и в България се котирам добре. Ако сменя клубната си принадлежност, а и първенството, то ще бъде с тим от Турция, Украйна или Русия. В тези държави първенствата са силни“.



Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК