Марта Вачкова: Да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш - такова чудо не е било

КУЛТУРА

Марта Вачкова: Да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш - такова чудо не е било

32905
на 30.05.2021
Марта Вачкова: Да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш - такова чудо не е било
Автор:   ПИК

Аз живеех с успеха. И разбрах, че успех не е много роли, не е много пари, не е телевизия или театър. Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват. Той може да се постигне с искрен труд и с искрено, честно живеене.

препоръчано

Това заяви пред БНТ обичаната актриса Мартина Вачкова. Тези неща тя ги е научила от своя баща Григор Вачков.

"Най-хубавите критики за баща ми винаги това изтъкват - някаква страшна сила, мъжка мощ и някакво изконно българско присъствие на човек здраво стъпил на земята. Това е баща ми, българин, вкоренен в тази земя, обожаващ България и земята си, много всеотдаен", разказа актрисата.

Преди се е хвърляла на всеки проект, защото това е натрупан опит. Сега гледа компанията, в театъра - за нея е важно с кого ще репетира, не само режисьорът, той ще си тръгне. Но тези, които ще останат за репетиции, да са хора, с които ѝ е приятно.

В днешно време според нея няма толкова обичани хора на екран, както е било по времето на Ку-ку и Каналето.

"Те ни обичаха като компания. И докато бяхме единни, бяхме прекрасни. В мига, когато, започнахме да се разделяме, стана лошо", коментира актрисата.

Имало е големи злодеи и преди, но това, което е днес: да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш, такова чудо не е било. "Време на манифестиране на омразата е, аз се стопявам в такава среда", каза още Вачкова.

Сподели:
Бомба x
Астролог: Говорете по-малко и контролирайте емоциите си Астролог: Говорете по-малко и контролирайте емоциите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това