Марта Вачкова ориса бебето на Ивайла Бакалова (ВИДЕО)

ВИДЕО

Марта Вачкова ориса бебето на Ивайла Бакалова (ВИДЕО)

18505
на 30.01.2023
Марта Вачкова ориса бебето на Ивайла Бакалова (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Мис България" Ивайла Бакалова събра близките си на погача на новоредената си дъщеря Вяра, както изисква традицията.

Сред гостите бяха актрисата Марта Вачкова, миската Роси Черногорова, която се омъжи за първия мъж на Маги Сидерова - Борислав Желязков, съпругата на медийния експерт Гого Лозанов-Галя.

препоръчано

Дамите разчупиха питка над главата на младата майка и орисаха Вяра, която се появи на бял свят в края на миналата година.

Бакалова дълго кри новината, че чака второ дете след порасналата си щерка Рая. Това е първо общо дете за Бакалова, която роди на 41 години и Веселин Денков.

"Орисахме малката Вяра да радва мама и татко! Да е обичана и да обича! Да минава с лекота през живота! И много да се смее!", написа Вачкова. "С късмет да е ", добави Лозанова, цитира Hotnews.

свързани новини

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivaila Bakalova (@ivailabakalova)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК