Марта Вачкова разкри ГОЛЯМАТА мечта на Григор Вачков

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Марта Вачкова разкри ГОЛЯМАТА мечта на Григор Вачков

18284
преди 5 часа
Марта Вачкова разкри ГОЛЯМАТА мечта на Григор Вачков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Легендарният български актьор Григор Вачков има несбъдната мечта.

препоръчано

"Баща ми много искаше да родя дете от Владо и изобщо той да бъде моят мъж. И вижте, то стана. Той е моят мъж. Най-близкият ми човек, най-хубавата част от мен", призна актрисата Мартина Вачкова за своята студентска любов, актьора Владо Пенев.

Двамата днес са неразделни и най-близки приятели, а Мартина го описва с изпълнено с красиви чувства сърце така: "Владо - наистина не познавам по-голям актьор от него, той просто е гениален! Така се възхищавам на ума му, на таланта му с всичките проблеми, които си има като характер и като човек".

Познанството между Вачкова и Пенев започва от някогашния ВИТИЗ (днес НАТФИЗ), където и двамата учат. В онези години на младостта днес актрисата признава с мъдра усмивка, че очаквала в бъдеще да й се случат куп интересни случки и предизвикателства.

Дъщерята на легендарния актьор Григор Вачков и бъдещият служебен министър на културата в правителството на Марин Райков са родени в София, той през 1959 г., тя година по-късно. Познанството им бързо прераснало в пламенна любов.

"Истина е, че Григор Вачков много ме харесваше и настояваше ние с Марта да бъдем заедно завинаги", потвърждава и легендарният комисар Попов от сериала "Под прикритие" и продължава: "Ние сме толкова близки с Марта. Толкова години сме заедно и толкова много неща сме преживели".

Актьорите продължават да го правят и днес, да ценят и да се наслаждават на близостта си, като споделят помежду си всеки радостен трепет и болезнена тревога, сякаш са партньори в законен брак, писа "Стандарт".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК