Мартин Атанасов: Надявам се пак да зарадваме варненската публика

Волейбол

Мартин Атанасов: Надявам се пак да зарадваме варненската публика

497325
на 11.06.2016
 Мартин Атанасов: Надявам се пак да зарадваме варненската публика
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

„Много добре се получи, като за първи мач. Направихме, така да се каже, шоу за публиката с обрат от 0:2. Радвам се, че успяхме да победим и да зарадваме хората по трибуните. Пожелавам си занапред да продължаваме така, но да бъдем малко по-убедителни“, заяви пред сайта на БФВолейбол минути след драматичния обрат от 0:2 гейма срещу Дания в първия мач на мъжкия национален отбор от Европейската лига един от основните волейболисти в състава Мартин Атанасов.

препоръчано

19-годишният посрещач, който през миналия сезон стана шампион на България с „Добруджа 07“ (Добрич), отбеляза 17 точки в двубоя с „червения динамит“. „Имаше напрежение в началото. Не можахме да влезем добре в мача. Не спазвахме тактиката както трябва. После започнахме да спазваме указанията от треньора, получи се всичко и успяхме да обърнем мача“, продължи той.

В следващия си мач „трикольорите“ играят срещу Албания. В първия ден от турнира албанците загубиха от Македония с 0:3 и към момента се намират на последното място в тази Група А без спечелена точка.

„Ще гледаме да се подготвим максимално добре тактически. Ще възстановим добре и се надявам пак да зарадваме варненската публика. Днес (б.а. вчера) беше наистина по-малко, но пак се радвам, че успя горе-долу да се понапълни залата. Надявам се в следващите мачове да идват още повече хора, за да можем да зарадваме и тях“, завърши Мартин Атанасов.

България се изправя срещу Албания в събота от 18:00 часа в зала „Конгресна“. Преди това от 15:00 часа на полето ще излязат Македония и Дания. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК