"МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ" пред ВСС в деня на избора на Гешев. Да защитим независимата Темида от атаките на олигархията!

Политика

"МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ" пред ВСС в деня на избора на Гешев. Да защитим независимата Темида от атаките на олигархията!

112079
на 22.10.2019
МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ пред ВСС в деня на избора на Гешев. Да защитим независимата Темида от атаките на олигархията!
Автор:   ПИК

"Марш за законност" събира за отново всички нормални българи този четвъртък - 24 октомври от 9 ч. пред сградата на Висшия съдебен съвет в София (зад Централни хали - на ул. Екзарх Йосиф №12).

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Нека заедно спрем атаките на олигархията върху независимата съдебна власт!

Нека спрем натиска на партии и провалени политици върху българското правосъдие! 

Нека подкрепим законността и разделението на властите, гарантирано от българската Конституция!

Денят е ключов за независимостта на Темида, защото съдебният парламент ще изслуша и избере следващия главен прокурор на България. Законовата процедура е приета и одобрена по правилата на Европейската комисия още преди няколко години и страната ни получи високи оценки от Европа за прозрачността й.

Високите постижения на България по тази тема бяха обявени от еврокомисарите, като отличните им оценки са причината мониторингът за правосъдие да отпадне окончателно, което бе съобщено днес от шефа на ЕК Жан Клод Юнкер. 

Олигархията обаче не се примирява и не иска да приеме успеха на България и признанието, че спазваме най-високите стандарти за законност и правосъдие. Техните господари са подсъдими, осъдени и бегълци от българската Темида и се страхуват от силна съдебна власт. 

Българите обаче не са престъпници и не се страхуват от закона! 

Българите искат справедливост и ред! 

Българите искат спазване на Конституцията и равенство пред закона за всеки!

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ се събира в четвъртък - 24 октомври, в 9 часа пред сградата на Висшия съдебен съвет, където нормалните българи ще подкрепят законовото провеждане на избор на нов главен прокурор и ще защитят съдебния парламент от атаките на олигарсите и слугите им!

ПИК ще подкрепи свободния и легитимен избор на нов главен прокурор на републиката по правилата на независимата съдебна система.

Нека се опълчим в юмрук срещу марионетните политически партии, които недопустимо се намесват в този избор и зоват за погроми и кръв по улиците на София.

Нека покажем, че искаме закон и ред. И няма да позволим политически натиск в съдебната система. И няма да позволим политически натиск и репресии върху свободата и истината.

Законност, висок морал, подкрепа на истината и справедливостта!

МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ се провежда с разрешение от Столична община, получено с подпис и печат още през август месец. Провеждането на събитието е одобрено от органите на реда и мястото е уточенено и заверено и от МВР.

Вярваме на българските власти и се надяваме, че те няма да допуснат провокации и нерегламентирани опити за атаки върху единственото разрешено и законно събитие пред сградата на ВСС за 24 октомври! 

ОЧАКВАМЕ ВИ, ЗА ДА КАЖЕМ ЗАЕДНО "БЪЛГАРИЯ Е ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА НА ОЛИГАРХИЯТА!"

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК